Deci, aveti un nou copil pe drum – si atat de multe de pregatit si cumparat, dar de unde sa incepeti? Am reusit sa impartim elementele esentiale in categorii pentru a oferi fiecarui proaspat parinte un punct de plecare la indemana.

1. Imbracaminte

Este util sa nu cumparati prea multe haine – nu stiti sigur ce greutate va avea la nastere si cat de repede va creste copilul si este ceva pe care prietenii si membrii familiei aleg adesea sa-l cadou.

Multi proaspeti parinti au adesea haine pe care copilul lor nu le-a purtat niciodata. In ceea ce priveste elementele esentiale, pijamale de dormit elastice sau saculetii de dormit special creati pentru bebelusi sunt prioritare – nou-nascutul tau isi va petrece mult timp dormind (incrucisati degetele) si acestea sunt cele mai confortabile si practice alegeri.

Veti avea nevoie doar de cateva „tinute” pentru ziua, impreuna cu niste sosete, papuci si o haina. Gandeste-te mai mult la calitatea si moliciunea articolelor de imbracaminte decat la cantitate.

De asemenea, este o idee buna sa va asigurati ca aveti niste detergent delicat pentru imbracamintea bebelusului.

2. Timp de joaca

Jucariile sunt adesea daruite de prieteni si familie, asa ca probabil ca veti avea nevoie doar de cateva zdranitoare si jucarii pentru dintitie in primele zile.

Un covor de joaca pentru timpul pe burta si masaje este totusi o idee buna pentru a va odihni bratele, iar noi iubim acest

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro