Multi sunt entuziasmati de achizitionarea unui uscator de rufe electric sau a unei masini de spalat cu functie de uscare, insa omit faptul ca sunt costisitoare in comparatie cu un suport clasic de rufe.

Cel mai popular este uscatorul de rufe care se aseaza pe podea. Poate fi pur si simplu strans cand hainele s-au uscat si poate fi plasat in orice locatie. In plus, este destul de mare, permitandu-ti sa usuci mai multe haine in acelasi timp.

Uscatoarele de perete sunt folosite mai ales pe balcoane, deoarece sunt retractabile si pot fi pliate sau stranse atunci cand nu sunt utilizate. Cand vine vorba de baie, se folosesc uscatoare de rufe montate pe tavan, care sunt foarte utile, dar nu foarte mari.

Astfel, va trebui sa iti limitezi numarul de haine pe care le asezi simultan la uscat. Uscatorul suspendat vine cu doua carlige care pot fi atasate foarte usor, asigurand rezistenta.

Daca esti in cautare de un cos de rufe pliabil sau de un suport pentru uscarea acestora, pe care sa il poti folosi cu usurinta si sa il amplasezi in diferite puncte ale locuintei tale, atunci te invitam sa descoperi gama de produse de pe Shopimeo.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro